Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

País de faula

Hi ha una dita segons la qual «Tot depén d’on has nascut…»; i per ratificar aquesta asseveració, Dario Fo ens proposa una visita al món de la seua infantesa i adolescència. Fo va viure els seus primers anys al nord d’Itàlia, prop de la frontera amb Suïssa. Aquell era un lloc de trobada de gent diversa, que contava històries que barrejaven realitat i ficció. Com que el jove Fo no destacava per la seua potència física, va intentar fer-se un lloc entre els seus inventant i contant històries. I ho va aconseguir.

El relat s’inicia amb el naixement del futur Premi Nobel de Literatura i avança cap als anys d’infantesa, l’adolescència, el trauma de la Guerra Mundial i els estudis a l’acadèmia d’art. Fo recrea, amb ironia i un gran sentit de l’humor, unes vivències, un país i una època que determinaren la seua concepció del món i de l’art, com també el seu posicionament cívic. És un autoretrat colorista, fresc i incisiu; memorable, en definitiva.

Autoria: Dario Fo
Núm. col·lecció: 111
Pàgines: 232
ISBN: 9788476607954
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Josep Ballester / Enric Salom
Coberta: Julia Navarro

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Dario Fo

Dario Fo (Sangiano, 1926 - Milà, 2016) va consagrar la seua vida al teatre i a la narrativa. Aquest artista polifacètic ha sigut l’autor viu més representat del món. La seua obra va ser reconeguda amb el Premi Nobel de Literatura el 1997. A Bromera va publicar, amb molt d’èxit, dues obres clàssiques, Misteri Buffo i Ací no paga ni Déu! ‒amb 27 edicions i més de 50.000 exemplars venuts‒, així com la novel·la autobiogràfica País de faula i els llibres Lucrècia Borja, la filla del Papa, Un rei boig a Dinamarca i De sang gitana.