Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els embolics dels Hoover

PREMI DE NOVEL·LA CIUTAT D'ALZIRA

 

Andreu Farré es fica en un bon embolic quan accepta fer de guia turístic en un creuer per la Mediterrània per a les filles dels Hoover, un magnat navilier nord-americà xerraire i enredaire, i la seva peculiar dona. I és que, realment, és un neòfit total en la matèria. Malgrat les seves preocupacions, aviat descobrirà que serà fàcil amagar la seva ignorància, ja que les joves –que no han sigut agraciades per la deessa Afrodita– tenen més interès pels «monuments» que passegen per la coberta que no per les obres d’art que podrien contemplar en les ciutats on fan escala.
La fugida d’una d’elles amb el prestidigitador del vaixell inicia una persecució de la parella per diverses ciutats turístiques, encapçalada pel senyor Hoover, qui s’oposa a la relació, i a la qual es veurà arrossegat Farré. Al mateix temps, la senyora Hoover, que ha desembarcat a Barcelona, assaja els seus dots detectivescos per desemmascarar un estafador. Amb un llenguatge àgil i ple d’humor, Els embolics dels Hoover, XXII Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, ens acosta les aventures d’uns personatges ben singulars que es mouen a un ritme frenètic en aquest periple de final incert.

Autoria: Joaquim Biendicho
Núm. col·lecció: 195
Pàgines: 176
ISBN: 9788498248944
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Opalworks

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Joaquim Biendicho

Joaquim Biendicho (Tarragona, 1964) és llicenciat en Geografia i història i actualment imparteix aquesta disciplina en un institut de Secundària a Tarragona. La seua primera incursió en la literatura va ser amb la novel·la 1937, un relat que narra diferents històries de la reraguarda rural durant la Guerra Civil, pel qual va obtenir el Premi Calders de Literatura Catalana. Amb Els embolics dels Hoover, la seua segona obra, ha guanyat el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira.