Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les mans de la deixebla

PREMI ENRIC VALOR DE NOVEL·LA

A través de les memòries de Fabrizzio Scarpa –un prestigiós cirurgià italià del segle xviii fascinat pels cossos deformes que s’instal·la a la ciutat de València– i de l’estranya relació que manté amb Brunel·la, la seua bella deixebla, i el jove i peculiar Zacaries, aquesta novel·la ens submergeix en una espiral d’obsessions i bogeria per a mostrar-nos el costat més fosc de la recerca del coneixement i la perfecció. Els sòrdids experiments secrets que duen a terme al laboratori situat en una aïllada alqueria de l’horta de València creen una atmosfera tèrbola i obscura que es completa amb uns personatges psicològicament complexos i plens de sentiments contradictoris i agredolços.

Vídeo escriptorsvalencians

Autoria: Anna Moner
Núm. col·lecció: 206
Pàgines: 232
ISBN: 9788498249057
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Anna Moner

Anna Moner (Vila-real, 1967) és artista i escriptora. Des del 1987, forma equip artístic amb Sebastià Carratalà. La seua obra s’ha exposat, entre altres, a València, Castelló, Sevilla, Nantes, Ceret, Bordeus i París. És col·laboradora del Diari la Veu, la Cartelera Turia, la revista Lletraferitiel magazín radiofònic Al ras, d’À Punt Mèdia. A més, el 2017 va ser Ambaixadora de la Lectura.

Com a escriptora, ha publicat una dotzena de relats en diversos reculls, les novel·les Les mans de la deixebla (Premi Enric Valor), El retorn de l’Hongarès (Premi València de Narrativa, Premi Túria i Drac de Sant Jordi) i Gabinet de curiositats (Premi de la Crítica). Amb La mirada de vidre va guanyar el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 2018.