Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Una tendra donzella

 

Katya Spivak, una jove de setze anys, fa de mainadera durant l’estiu al port de Bayhead, Nova Jersey. Marcus Kidder, amb vora setanta anys, és un artista de la localitat molt respectat, un home elegant i educat que amaga un propòsit fosc sota una aparença benintencionada. L’interés que té el senyor Kidder per ella afalaga Katya, qui, provinent d’una família des­estructurada, no s’havia sentit tan estimada mai. Els regals cars, els diners, la proposta de pintar-la, el descobriment d’uns llibres infantils preciosos dels quals és autor... tot plegat fa que Katya no puga evitar sentir-se atreta per ell. Però, d’una manera quasi imperceptible, la relació entre tots dos va canviant i res no serà tan innocent com semblava al començament. 

En aquesta novel·la inquietant, Oates barreja una tensió creixent amb la crítica subtil a la burgesia de la costa est americana, mentre la trama avança d’una manera inexorable cap a un final tan imprevisible com terroríficament poètic.

 

Autoria: Joyce Carol Oates
Núm. col·lecció: 203
Pàgines: 232
ISBN: 9788498248494
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Josep Franco
Coberta: Clayton Bastiani / Trevillion Images

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Joyce Carol Oates

Joyce Carol Oates (Nova York, 1938) és autora d’un bon nombre de novel·les, narracions curtes, poemes, obres de teatre, assajos i crítiques, que inclouen els èxits editorials We Were the Mulvaneys i Blonde. Escriptora americana de referència, ha aconseguit diversos premis internacionals, com el de l’Acadèmia Americana de les Arts i les Lletres, el Guggenheim de Narrativa o el PEN de Narracions Breus. Les seues obres apareixen ressenyades sovint en The Best American Mystery Stories, i la seua novel·la de terror Zombie va meréixer el Premi Bram Stoker. Ha estat nominada dues vegades per al Premi Nobel de Literatura. Bromera incorpora aquesta autora al seu catàleg amb Una tendra donzella.