Corbs

 

Hi ha veritats que són tan terribles que no s’haurien de dir en veu alta, tan espantoses que fins i tot reconèixer-les significa arriscar-se a sacrificar una part essencial de la humanitat de cadascú, a existir en un món més fred, més cruel que abans». Randall Haight té un secret així: és un assassí, un home amb la sang d’una nena a les mans. S’ha construït una nova vida a Pastor’s Bay, però algú l’ha descobert i el turmenta amb missatges anònims al voltant del seu crim. Per això, demana ajuda al detectiu Charlie Parker.

 

Ara, una altra jove ha desaparegut, aquesta vegada a Pastor’s Bay, i la seva família ha de protegir els seus propis secrets. En un poble construït sobre la sang i l’ombra de vells fantasmes, Parker ha de desentranyar una història retorçada de violència i engany que implica la policia i l’FBI, un mafiós i els seus enemics, i el mateix Randall.

 

 

«Connolly lliga els fils argumentals amb una habilitat consumada per aconseguir una apassionant novel·la negra, genuïnament esgarrifosa. Pocs escriptors poden competir amb ell».

The Sunday Times

 

Autoria: John Connolly
Núm. col·lecció: 216
Pàgines: 400
ISBN: 9788490260388
Format: 15 x 23,2 cm
Traducció: Maria Iniesta
Coberta: Mark Condren

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

John Connolly

John Connolly (Dublín, 1968) va estudiar filologia anglesa al Trinity College de Dublín i periodisme a la Universitat de la Ciutat de Dublín. Va començar a treballar per a The Irish Times, amb el qual encara col·labora. Amb Every Dead Thing guanyà el premi Shamus del 1999 a la millor primera novel·la –el primer escriptor no nord-americà que va obtenir aquest premi– i encetà la sèrie del detectiu Charlie Parker, que compta amb nombrosíssims seguidors arreu del món.

Connolly viu entre la seva ciutat natal i els Estats Units, on es desenvolupa l’acció de les seves novel·les, vinculades a la tradició americana dels hard-boiled –detectius manipuladors, marcats per algun drama personal del passat, i enganxats a l’asfalt per tal de resoldre un cas–. Amb aquesta tradició, Connolly va trobar el millor mitjà per a explorar temes com la compassió, la moralitat, l’expiació o la salvació. A més d’Els amants, en Bromera trobem també altres dues novel·les protagonitzades pel famós Charlie Parker, Els turmentats i Els homes de la dalla.