Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Crònica Negra

PREMI ENRIC VALOR DE NOVEL·LA 2011

 

La troballa d’importants documents del segle XIII desencadena una insòlita sèrie d’assassinats d’estudiosos de l’edat mitjana, just quan està a punt de celebrar-se el 750 aniversari de la conquesta de València per Jaume I. La policia està desorientada: es tracta d’un mòbil sexual, polític, acadèmic o esotèric? L’agent debutant Miquel O’Malley, barceloní d’ascendència valenciana i cognom irlandès, ex-estudiant de filosofia ple de dubtes i ideals, serà l’inesperat protagonista de la investigació.

A més de bastir una intrigant trama policíaca, l’obra guanyadora del Premi Enric Valor de Novel·la ens endinsa en un divertit joc que evidencia la manipulació a què se sotmet la història i, alhora, ens farà somriure gràcies a certs fantasmes de la nostra societat mentre assaborim una narració impecable. 

 

Autor/a: Juli Alandes
Núm. col·lecció: 220
Pàgines: 272
ISBN: 9788490260272
Format: 15 × 23,2 cm
Coberta: Carles Barrios

Juli Alandes

tl_files/autors/Juli Alandes.jpg

Juli Alandes (Castelló de la Ribera, 1968) és escriptor i professor d’Història en un institut de secundària. Entre les seues obres, destaquen la novel·la juvenil Ultramar, el llibre de relats Àcrates –Premi Roc Boronat– i El crepuscle dels afortunats, anterior lliurament de les investigacions dutes a terme pel policia O’Malley, protagonista també de Crònica negra, distingida amb el XVII Premi Enric Valor de Novel·la en Valencià.


Notice: Undefined offset: 1498 in /var/www/vhosts/bromera.com/httpdocs/cache/smarty/compile/26/6a/90/266a90fff8bee840aa6d1299e537434c2eeb5e51.file.info_autor.tpl.php on line 63