Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Vides lascives

PREMI DE LITERATURA ERÒTICA LA VALL D'ALBAIDA 2012


I si el somriure enigmàtic de la Gioconda fos causat per un artefacte intensificador del plaer sexual inventat per Leonardo da Vinci? I si Napoleó no hagués tingut un micropenis, hauria construït el seu imperi amb tant d’ímpetu? Vides lascives ens sorprèn amb una galeria de personatges cabdals de la història de la humanitat tan diversos com l’home de Cromanyó, Nefertiti, Picasso o Hitler. Filòsofs, governants, artistes i altres celebritats desfilen per aquesta obra seduint el lector amb la seva actitud més provocadora i desvergonyida.

Somnis eròtics, perversions i alguns desitjos inconfessables –tot presentat amb originalitat i ironia– ens descobreixen, entre altres històries, les frustracions de Cèsar en la relació amb Cleòpatra, la secreta font d’inspiració de Cervantes i Shakespeare per crear algunes de les seves obres més conegudes i a Anníbal com el general més viril que ha conegut el món.

Autoria: Josep Pastells
Núm. col·lecció: 227
Pàgines: 120
ISBN: 9788490261309
Format: 15 x 23,2 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josep Pastells

Josep Pastells (Girona, 1966) és periodista i escriptor. Ha publicat nou llibres de narrativa: Rere el mirall, Witxi, Pell de cilici, A la recerca de l’equilibri, Simpático fracasado, Héroes flacos, L’últim alè de Fidípides, Temps de neguit i Vida i miracles d’Odell Kraus. Aquesta producció li ha valgut guardons diversos com el Recull de retrat literari (1997), el Joan Santamaria de narrativa (1999), el Just Manuel Casero de novel·la curta (2002), el Manel Bonmatí de periodisme (2009) i el Marià Vayreda de novel·la (2010).

Amb Vides lascives va guanyar el Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida. Es tracta de la seua primera obra eròtica, tot i que el sexe és habitual en els seus escrits, ja que per a Pastells es tracta d'un dels plaers principals de la vida.