Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Dones d'aigua, hòmens de fang

Quan l’horror inunda la vida, quan la por es ­respira i ompli l’ànima, una manera de sobreviure, però també de plantar cara a la realitat, és traslladar-la a un univers màgic i alternatiu. Acabada la guerra, el pare d’Aurora ha d’amagar-se per salvar la vida, mentre ella i sa mare són assetjades pel falangista Miserachs, que intenta capturar-lo. Per fortuna, elles provenen de la nissaga de les dones d’aigua... Precisament, el món llegendari popular inspira aquesta història que despulla la crueltat inhumana dels vencedors i la indefensió, però també la resistència sobrehumana, dels vençuts.

Esdevinguda un èxit als escenaris en format teatral, aquesta història teixida d’elements fan­tàstics i altres de reals submergeix el lector en un univers ple d’un simbolisme que, lluny d’amagar o desdibuixar els fets, condensa la terrible realitat d’aquella postguerra.

Autoria: Toni Cucarella
Núm. col·lecció: 229
Pàgines: 88
ISBN: 9788490261439
Format: 15 x 23,2 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Les comandes realitzades a partir de l'1 d'agost es rebran a partir del 19 d'agost. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Toni Cucarella

Toni Cucarella (Xàtiva, 1959) es va incorporar al món laboral quan tenia catorze anys i des d'aquell moment va realitzar tot tipus d'oficis. Va publicar el seu primer llibre, Cool: Fresc, el 1987. Entre les seues obres destaquen les novel·les Dones d’aigua, hòmens de fang, El poeta, Bogart & Bogart i L'última paraula. Aquesta última va meréixer el Premi Ciutat de Badalona de Narrativa i el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians. També és autor dels llibres de relats La lluna vista des de la terra a través de tele i Paranys. Ha conreat la narrativa juvenil amb Els ponts del diable (Premi Samaruc de narrativa juvenil), El lledoner de l'home mort i L'hereu dels Tretze.