Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Dones d'aigua, hòmens de fang

Quan l’horror inunda la vida, quan la por es ­respira i ompli l’ànima, una manera de sobreviure, però també de plantar cara a la realitat, és traslladar-la a un univers màgic i alternatiu. Acabada la guerra, el pare d’Aurora ha d’amagar-se per salvar la vida, mentre ella i sa mare són assetjades pel falangista Miserachs, que intenta capturar-lo. Per fortuna, elles provenen de la nissaga de les dones d’aigua... Precisament, el món llegendari popular inspira aquesta història que despulla la crueltat inhumana dels vencedors i la indefensió, però també la resistència sobrehumana, dels vençuts.

Esdevinguda un èxit als escenaris en format teatral, aquesta història teixida d’elements fan­tàstics i altres de reals submergeix el lector en un univers ple d’un simbolisme que, lluny d’amagar o desdibuixar els fets, condensa la terrible realitat d’aquella postguerra.

Autoria: Toni Cucarella
Núm. col·lecció: 229
Pàgines: 88
ISBN: 9788490261439
Format: 15 x 23,2 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Toni Cucarella

Toni Cucarella (Xàtiva, 1959) es va incorporar al món laboral quan tenia catorze anys i des d'aquell moment va realitzar tot tipus d'oficis. Va publicar el seu primer llibre, Cool: Fresc, el 1987. Entre les seues obres destaquen les novel·les Dones d’aigua, hòmens de fang, El poeta, Bogart & Bogart i L'última paraula. Aquesta última va meréixer el Premi Ciutat de Badalona de Narrativa i el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians. També és autor dels llibres de relats La lluna vista des de la terra a través de tele i Paranys. Ha conreat la narrativa juvenil amb Els ponts del diable (Premi Samaruc de narrativa juvenil), El lledoner de l'home mort i L'hereu dels Tretze.