Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Nocturn a l'Índia

La recerca d'un amic d'infantensa que ha desaparegut a l'Índia posa el narrador en contacte amb tot un retaule de personatges desarrelats que intenten sobreviure en l'inquietant escenari de la misèria i de la desolació. Una jove prostituta d'un hotel de mala mort de Bombai; un misteriós nendeví d'aspecte monstruós que va amb el seu germà de fira en fira; una lladre venjativa que vol fer pagar al seu marit ric la seua manca absoluta de tendresa... Aquesta recerca és, alhora, una viatge que no ens atrevim a descobrir per por de veure-hi reflectida la nostra pròpia identitat.

 

Autoria: Antonio Tabucchi
Núm. col·lecció: 16
Pàgines: 136
ISBN: 9788476601167
Format: 15 x 23,2 cm
Traducció: Joan Francesc Mira

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Antonio Tabucchi

Antonio Tabucchi (Vecchiano, 1943 - Lisboa, 2012) fou un escriptor italià, professor de llengua i literatura portugueses en la Universitat de Siena. Enamorat de Portugal, fou el millor coneixedor, crític i traductor italià de l'escriptor portugués Fernando Pessoa. Conegué l'obra de Pessoa en els anys seixanta, en La Sorbona, i li fascinà de tal forma que al seu retorn a Itàlia va acudir a classes de portugués per a comprendre millor el poeta.

Els seus llibres han estat traduïts en díhuit països. Va obtenir el premi Médicis étranger per la novel·la Notturno Indiano (Nocturn a l'Índia) i el premi Campiello per Afirma Pereira. El 2004 va rebre a Espanya el Premi de Periodisme Francisco Cerecedo.