Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La melodia del desig

PREMI DE NARRATIVA ALFONS EL MAGNÀNIM

 

El projecte del nou orgue per al convent de la Saïdia, al principi del segle xv, condueix Genís Tristany, reputat constructor d’orgues i jueu convers, a trobar-se cara a cara amb la força de l’amor i del desig. Amb Magdalena de Bordils, monja de la Saïdia, descobreix la força d’un sentiment que desborda ambdós joves i els empeny a rebel·lar-se contra els prejudicis i els codis morals que els tenallen.

La melodia del desig, Premi Alfons el Magnànim de Narrativa en Valencià, fa una excel·lent reconstrucció de l’època mitjançant un llenguatge ric i sumptuós. I és que entorn de Magdalena i Genís desfila una galeria de personatges a través dels quals emergeix el rostre d’una València fabulosa, riallera i funesta, rica i miserable, noble i canalla, tremendament atractiva.

Autoria: Ferran Garcia-Oliver
Núm. col·lecció: 234
Pàgines: 312
ISBN: 9788490261934
Format: 15 x 23,2 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Ferran Garcia-Oliver

Ferran Garcia-Oliver (Beniopa, 1957) és historiador i escriptor. Doctor en Història i catedràtic d'Història Medieval, és membre del consell de redacció de la revista L'Espill. Les seues obres han rebut diversos guardons: el Premi Carles Rahola amb El vaixell de Genseric, el Premi Joan Fuster amb Nació, ancestres i ADN i el Premi València de Narrativa amb La melodia del desig.