Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Peccata minuta

PREMI DE LITERATURA ERÒTICA LA VALL D'ALBAIDA 2013

 

Què resulta més seductor, la coca que s’exhibeix a l’aparador d’un forn amb unes temptadores ametles dures, brunes i salades o el generós escot de la fornera que l’embolica amb delicadesa?

Peccata minuta és una deliciosa barreja d’erotisme i gastronomia amb un estil vibrant, fresc i mediterrani. El café licor, la fruita acabada de collir, l’orxata de xufa o la mistela són alguns dels saborosos pretextos que serveixen a les dones protagonistes del llibre per a gaudir de situacions joioses, on el sexe és potència i majestat, alegria sense racons foscos ni patiments.

Aquesta obra ens presenta històries plenes de sensualitat i elegància, acompanyades de referències musicals, i adobades amb un toc d’humor i picardia que convida a llegir-les amb goig i un somriure.

Autoria: Conxa Rovira
Núm. col·lecció: 236
Pàgines: 136
ISBN: 9788490262450
Format: 15 x 23,2 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Conxa Rovira

Conxa Rovira (Carcaixent, 1952 - València, 2016) fou escriptora i professora de llengua i literatura de l’IES Arabista Ribera de Carcaixent, institut on exercia de cap d'estudis. Va elaborar, junt amb altres autors, materials didàctics com Valencià pràctic, Repunt. Taller de llengua o Ona. El 2013 va guanyar el XX Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida per la novel·la Peccata minuta.