Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La música dels camaleons

Quan encara és massa recent l’assassinat de la mare, la Montserrat assisteix amb terror a la mort de la seva germana i es converteix en protagonista involuntària d’un episodi paorós que l’allunya de tot el seu món i la converteix en una ombra del que va ser.

L’Artur –el millor franctirador dels gei, el grup d’elit dels Mossos d’Esquadra– no passa pel seu millor moment personal ni professional. Viu una particular davallada a l’infern i no sap si és víctima d’una mala jugada del destí o d’una trampa malèfica. En qualsevol cas, necessita netejar el seu nom i, sobretot, trobar culpables.

Jordi Cervera ha creat una novel·la semblant a un trencaclosques, on es va ordint amb cura un misteri que atrapa. Per les seves pàgines desfilen personatges camaleònics al ritme d’una música que, a poc a poc, farà que totes les peces encaixin.

Autoria: Jordi Cervera
Núm. col·lecció: 243
Pàgines: 448
ISBN: 9788490263105
Format: 15 x 23,2 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jordi Cervera

Jordi Cervera (Reus, 1959) és periodista i responsable d’El Blog de Jordi Cervera, Premi Vila de Martorell al millor blog i Premi Blocs Catalunya al millor blog de cultura. També és autor de Serial Chicken, la primera novel·la d’Europa escrita a Twitter dins la BCNegra 2010.

Ha guanyat premis de periodisme, com el Reus de Comunicació; de poesia, com el Miquel Martí i Pol o el Recvll; de narrativa, com el Pin i Soler, el Pere Calders, el Ferran Canyameres per Mosques, Premi a la Millor Novel·la Negra en català del grup Brigada 21 i Premi a la Millor Novel·la Negra en català pels lectors de la llibreria Negra y Criminal, o l’Edebé de Literatura Juvenil per la novel·la La mort a sis vint-i-cinc, amb dotze edicions.

Ha publicat, entre d’altres, llibres com Desig de foc (amb comentaris de Santi Santamaría) i Como la vida misma (amb dibuixos de Jordi Sabaté Pi), o el monòleg teatral Moleskine.