Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La vostra Anita

Una novel·la inspiradora sobre les segones oportunitats


Anita veu com les més de tres dècades que ha estat fent de taquillera en un cinema de barri s’enfonsen literalment: el local va a terra per donar pas a una multisala i ella és prejubilada perquè no lliga amb la nova imatge de l’empresa. Incapaç de remuntar el xoc, per inèrcia, continua anant cada dia al descampat on hi havia abans el cinema i on ara una constructora està aixecant les noves sales.

Precisament en aquest escenari, l’amor la sorprèn i, per una jugada de l’atzar, inicia una relació amb l’home que porta l’excavadora de l’obra. Tot i que és conscient que és un home casat i que es tracta d’una relació agredolça i sense gaires perspectives, pot ser la injecció d’il·lusió que necessita per sobreviure.

La vostra Anita parla sobre la fugacitat de la vida, sobre l’amor i, especialment, sobre les segones oportunitats. Després de l’adaptació cinematogràfica de Ventura Pons, Lluís-Anton Baulenas ens sorprèn amb aquesta història –inè­dita fins ara– plena de tendresa, ironia i esperança.

Autoria: Lluís-Anton Baulenas
Núm. col·lecció: 246
Pàgines: 128
ISBN: 9788490263211
Format: 15 x 23,2 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Lluís-Anton Baulenas

Lluís-Anton Baulenas (Barcelona, 1958) és un reconegut escriptor, traductor i crític literari, guardonat amb premis tan importants com el Crítica Serra d’Or de Novel·la per El fil de plata, el Prudenci Bertrana de Novel·la per La felicitat o el de Novel·la Ciutat d’Alzira per Amics per sempre. Abans d’exercir d’escriptor, havia fet de mestre a l’escola privada i en instituts de secundària. Ara es dedica en exclusiva a l’escriptura. Els seus inicis literaris es deuen al teatre, camp en el qual va fer d’actor, director i autor. Tanmateix, el reconeixement públic li arriba, sobretot, de la tasca com a novel·lista, on destaquen les obres La vostra Anita, Els camins de la Rut i Trist com quan la lluna no hi és. Els seus llibres s’han traduït a diverses llengües.