Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Història de l'art

El projecte d’Edicions Bromera per a Història de l’Art naix de la consciència que el fet artístic és clau en un món com l’actual, en què la imatge ocupa un lloc privilegiat. Així, aquest manual pretén ser una ajuda i, sobretot, un estímul per a l’estudiant. L’art i la seua història són una de les pedres angulars d’una formació humanística cada dia més necessària.

El llibre conté 9 unitats que orienten l’alumne en la comprensió del tema gràcies a una estructura intuïtiva, fàcilment comprensible i d’allò més suggeridora. Per això, cada unitat s’organitza de la manera següent: 

 

 ENTREM EN MATÈRIA. Inclou una línia de partida i un primer acostament al tema, l’estil o l’època.

 CONTEXTOS. Com que història i art van lligats, s’hi presenta un breu marc històric i cultural i un eix cronològic amb els fets més rellevants per a comprendre les manifestacions artístiques. També es fa referència al paper de l’artista en la societat.

 AL VOLTANT DE LES IMATGES. S’hi desenvolupen els principals aspectes teòrics, amb la informació necessària i exemples de comentari d’obres artístiques.

•  PREPARANT ELS EXÀMENS. A partir de l’elaboració de comentaris guiats i altres tipus d’activitats, es posen en pràctica els coneixements adquirits, cosa que permet preparar amb garanties els exàmens.

 ENFOCAMENTS, CONTRASTOS I PANORÀMIQUES. Es tracta d’un resum visual que mostra els aspectes més rellevants de les imatges seleccionades. S’hi estableixen vincles de l’estil estudiat amb les empremtes que ha deixat en unes altres èpoques. Hi trobem la línia d’arribada, que enllaça amb la línia de partida i tanca, a tall de conclusió, l’exposició teòrica de cada unitat.

•  ACTIVITATS. Amb aquest nom genèric, es proposen exercicis realistes i pràctics per comparar diverses obres i entendre les coincidències i les diferències.

 

Disponible també en castellà (ISBN 9788498458367)

ISBN: 9788490266403

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra