Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Tirant lo Blanc

Tirant lo Blanc és una novel·la d’intrigues i aventures, conspiracions i batalles, però, sobretot, narra la història d’amor que uneix el valerós cavaller Tirant amb la bella princesa Carmesina. La ironia i el realisme amb què Martorell va escriure fa més de cinc-cents anys aquest emblemàtic relat continuen despertant l’admiració d’aquells que s’endinsen en les seues pàgines.

Aquesta edició presenta els passatges més representatius del Tirant amb un llenguatge àgil, pròxim i respectuós amb l’original. La prosa de Josep Palomero i els magnífics dibuixos creats per Manuel Boix conviden a gaudir de la lectura a tots aquells que vulguen redescobrir l’obra que Cervantes, en boca del seu Quixot, va qualificar com «el millor llibre del món».

Autoria: Joanot Martorell
Núm. col·lecció: 13
Edat: a partir de 10 anys
Pàgines: 154
ISBN: 9788498240702
Format: 21,7 x 34 cm
Il·lustració: Manuel Boix

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Joanot Martorell

Joanot Martorell (València, 1410 - 1465) va ser un escriptor medieval valencià, conegut per haver escrit Tirant lo Blanc, la novel·la cavalleresca més important de la nostra literatura i la primera novel·la moderna d’Europa.

Tirant lo Blanc és un llibre d’intrigues i aventures, conspiracions i batalles, però, sobretot, narra la història d’amor que uneix el valerós cavaller Tirant amb la bella princesa Carmesina. La ironia i el realisme amb què Martorell va escriure fa més de cinc-cents anys aquest emblemàtic relat continuen despertant l’admiració d’aquells que s’endinsen en les seues pàgines.