Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Raimon. Paraula i cant

Més de cinquanta anys en actiu, una obra riquíssima i extensa, i la complicitat d’un públic ampli i divers, defineixen la trajectòria de Raimon. La seva figura, però, representa molt més. Raimon –dirà l’especialista Jordi Garcia Soler– és «el millor i més important cantautor en català de tots els temps». Una àmplia gira pel País Valencià, l’any 2016, arrodoneix una carrera d’enorme projecció internacional. 

El reconegut periodista i musicòleg Antoni Batista fa un recorregut en aquesta obra de la trajectòria de l’artista, des dels seus orígens fins a l’actualitat, i des d’una perspectiva musical, literària i humana. El diàleg amb els clàssics (de March a Espriu), l’exigència musical que sempre ha aplicat al seu treball o la col·laboració amb diversos artistes i escriptors són alguns dels elements clau d’aquest llibre, que pretén ser una contribució decisiva a la difusió de la figura i de l’obra del cantant de Xàtiva. Les imatges que l’acompanyen, algunes de les quals ben poc conegudes, il·lustren i completen una biografia imprescindible.

Autoria: Antoni Batista
Núm. col·lecció: 26
Pàgines: 128
ISBN: 9788490266311
Format: 24 x 34 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Antoni Batista

Antoni Batista (Barcelona, 1952) és doctor en Ciències de la Comunicació, i ha desplegat una llarga trajectòria periodística i literària. Entre els nombrosos llibres i articles que ha publicat, destaquen tres grans temes: la història dels moviments socials i de resistència antifranquista, l’anàlisi de la situació al País Basc i la música, un àmbit en què ha dirigit revistes especialitzades sobre la matèria i ha dut a terme diversos treballs de recerca i divulgació. Batista, amb l’estil viu i honest dels bons periodistes i el rigor dels veritables investigadors, és a hores d’ara un dels millors coneixedors del context polític, cultural i artístic en què Raimon ha construït i projectat la seva trajectòria, a més d’una de les persones que l’han acompanyat des del començament de la seva carrera.