Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

30 anys de l'Horta, 30 anys de teatre valencià

Parlar dels 30 anys de L’Horta Teatre és fer-ho, al mateix temps, de la història del teatre valencià de les últimes dècades. No debades, en tot aquest temps, el grup nascut el 1974 ha participat en bona part dels esdeveniments teatrals importants que s’han produït en les nostres terres. És per això que la trajectòria d’aquesta companyia arreplega també una bona mostra de la labor d’autors i d’actors valencians contemporanis.

    Però L’Horta Teatre no és només un grup de comediants, sinó un col·lectiu d’activistes culturals que han fet realitat la Sala L’Horta –la seu del grup, que té un espai amb tres-centes places d’aforament–, inaugurada el 1995 a Castellar-l’Oliveral, un barri dels afores de València, que acompleix els desitjos que inspiraren la seua fundació a uns somiadors: crear un espai cultural amb una oferta oportuna i alternativa.

Autoria: Enrique Herreras
Núm. col·lecció: 3
Pàgines: 160
ISBN: 9788476608173
Format: 21 x 29,7 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Enrique Herreras

Enrique Herreras és professor d'Ètica i Filosofia Política a la Universitat de València i d'Estètica a l'Escola Superior d'Art Dramàtic. Doctor en Filosofia, col·labora en mitjans de comunicació i revistes especialitzades. A més, ha sigut assessor de Recerca Dramatúrgica i Documental al Centre de Documentació de Teatres de la Generalitat Valenciana i director de la revista Teatre VLC. Ha rebut el VII Premi Internacional Artez Blai d'Investigació sobre arts escèniques.