Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'ensenyament del discurs escrit

La pràctica de la composició és un dels pilars de la cultura de la lletra al llarg de la història, des del manuscrit fins a l’escriptura electrònica, passant per la impremta. L’especificitat del discurs escrit planteja a escriptors no experts, com ara els alumnes, un repte ple de problemes, difícils de resoldre sense la guia del professorat i sense les propostes de la nova didàctica.

Autoria: Isabel Ríos, Vicent Salvador
Núm. col·lecció: 10
Pàgines: 144
ISBN: 9788498243413
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Isabel Ríos

Isabel Ríos és professora de Didàctica de la Llengua i la Literatura del Departament d’Educació de la Universitat Jaume I de Castelló. Entre el 2002 i el 2011 fou membre del Consell Valencià de Cultura. El 2010 va rebre el Guardó a la Trajectòria Individual d'Escola Valenciana. És coautora de diverses publicacions sobre educació, com L'ensenyament del discurs escrit o La diversitat cultural a l'escola: propostes pràctiques per a un currículum intercultural.

Vicent Salvador

Vicent Salvador (Paterna, 1951) és catedràtic de Filologia Catalana a la Universitat Jaume I de Castelló i membre de la junta directiva de l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana. També ha col·laborat en revistes i mitjans, com L'Espill. Com a escriptor, ha conreat la poesia i ha publicat diversos estudis sobre literatura.