Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Pell-roja, rostre pàl·lid

PREMI DE NARRATIVA JUVENIL VILA DE L'ELIANA 1994


A mitjan segle XIX, van ser nombroses les famílies europees que van emigrar als Estats Units d'Amèrica. Allí, no solament van haver de lluitar contra les forces de la natura, sinó contra un enemic més fort i més perseverant: els pells-roges.

Aquesta és la història d'un jove irlandés, educat en la por i el menyspreu als indis, que haurà de recórrer un dolorós camí per arribar a entendre i a estimar els senyors de les praderies.

Amb Michael, el lector no solament entrarà a formar part del món sioux sinó que, a més a més, viurà una apassionant història d'amor i d'amistat.

Autoria: Maria Jesús Bolta
Núm. col·lecció: 20
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 160
ISBN: 9788476602287
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Joan Arocas

Maria Jesús Bolta

Maria Jesús Bolta (Meliana, 1958) és escriptora i traductora. Llicenciada en Filologia Romànica, ha treballat de professora de llengua i literatura en un institut de secundària. Escriu obres per a infants i joves. Les mans d’Amiel (Premi Samaruc), Pellroja, rostre pàl·lid (Premi Vila de l’Eliana), Vull jugar (Premi Vaixell de Vapor i Premi Samaruc), Qui t’ha dic que el món era blanc? (Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre), Animals! (Premi Josep Maria Folch i Torres) i El cel és blau (Premi de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor) en són algunes.