Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Cinturó de sang

Premi extraordinari de literatura juvenil ciutat d’Alzira.

Rosa Sanchis i Caudet, autora d'Isabel escrigué lo llibre torna amb Cinturó de sang , una novel·la històrica, amb tocs d’intriga, on alguns dels personatges més rellevants de l’època com ara Sor Isabel de Villena, Jaume Roig o Francesc Eiximenis, apareixen involucrats en una trama criminal al cor de la València medieval.

L’any 1459 una epidèmia de pesta assota la ciutat de València, al monestir de la Trinitat, Brígida, l’encarregada de la infermeria, atén Isabel de Villena, que està al llit amb febres. A més de la gran preocupació per l’amenaça de pesta, al convent passen fets estranys: han desaparegut els escrits de Sor Isabel i alguna cosa succeeix amb la relíquia de la veracreu. Brígida, que encara no ha oblidat la inexplicable mort del seu germà Benigne, vint anys enrere, es veurà immersa en un complot delictiu inesperat.

Una novel·la atractiva i engrescadora que ens apropa al món i l’època d’Isabel de Villena posant èmfasi en el paper dels personatges femenins.

Autoria: Rosa Sanchis i Caudet
Núm. col·lecció: 31
Edat: Des de 16 fins a 99 anys
Pàgines: 216
ISBN: 9788413584805
Format: 13 x 21,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Mar Silvestre

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Rosa Sanchis i Caudet

Rosa Sanchis i Caudet és professora de Valencià a l'IES Lluís Vives de València, però actualment treballa com a assessora docent a la Unitat Especialitzada d’Orientació d’Igualtat i Diversitat. Durant quasi trenta anys, ha impartit educació afectivosexual. L’any 2020 va guanyar el Premi Isabel de Villena, concedit per l’Ajuntament de València, amb Isabel escrigué lo llibre, i el 2022, el Premi Extraordinar de Narrariva Juvenil Alzira Capital Cultral Valenciana als Premis Literaris Ciutat d'Alzira amb Cinturó de sang.