Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Secrets

PREMI VILA DE TEULADA

A través de quatre relats ben diferents, assistirem al naixement de la poesia trobadoresca i veurem com, a partir d’aquest inici, autors com Ramon Llull, Ausiàs March i Joanot Martorell van fer evolucionar la literatura valenciana.
Els tres escriptors es converteixen, així, en protagonistes de les narracions, que ens mostren com a persones de carn i ossos aquests autors tan mitificats i ens acosten a la seua part més humana i a les tribulacions que van sofrir al llarg de la seua vida. Tot això, en un ball compassat entre la realitat i la ficció, entre la reflexió i l’humor.

Autoria: Joan Torró
Núm. col·lecció: 28
Pàgines: 232
ISBN: 9788490263648
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios
Apèndix: Vicente Ferrer Pérez

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Joan Torró

Joan Torró (Ontinyent, 1959) és llicenciat en Filologia per la Universitat de València i catedràtic d’Ensenyament Secundari. Actualment, compagina la docència amb l'escriptura. La seua obra ha estat reconeguda amb guardons com el Premi de Narrativa Històrica Juvenil Far de Cullera per El justícia o el Premi Vila de Teulada de Narrativa Juvenil per Secrets, entre altres. A Bromera ha publicat també El justícia, en aquesta mateixa col·lecció.