Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Un riu d'espigues

PREMI DE NARRATIVA HISTÒRICA JUVENIL FAR DE CULLERA 


El viatge de dos joves ibers per camins de guerra i d'amor

Ens situem a l’inici de la Segona Guerra Púnica, una època en què la identitat i la llibertat dels pobles ibers del territori que amb el temps esdevindrà Catalunya es veuen tràgicament amenaçades per les dues grans potències en pugna, Roma i Cartago. En aquest context, un jove guer-rer, obeint les instruccions dels sagrats auguris, emprèn un viatge per buscar una sacerdotessa.

El trajecte d’anada es fa per mar i amb rapidesa, però la tornada s’inicia amb una violenta brega, i serà l’Abània, la jove sacerdotessa, qui haurà de protegir el protagonista i conduir-lo en la fugida. En el viatge cap al sud viuran peripècies singulars en un territori amenaçat per la guerra i l’etnocidi.

Autoria: Manel Ballart
Núm. col·lecció: 14
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 168
ISBN: 9788498240696
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Bauxi

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Manel Ballart

Manel Ballart (Tarragona, 1953) és escriptor i docent. Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, ha treballat com a professor de llengua i literatura en diversos instituts de secundària de Catalunya. Entre les seues obres cal destacar Manies a contrallum (Premi de Prosa Les Talúries), Un riu d’espigues (Premi de Narrativa Històrica Juvenil Far de Cullera) i Un músic al jardí (Premi Pere Calders de Literatura Catalana).