Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Dies d'ira

 

Jeroni Joan Roger, un noble llest i hàbil, fill del comte de Montdrach, recorda en Dies d’ira els esdeveniments prodigiosos i increïbles que ocorregueren els primers dotze dies de juliol de 1547, vinculats amb la mort del seu notari, Carles Miquel Descó, amb qui mantenia una relació obscura i clandestina. Convençut que és Déu qui gestiona el seu destí i els seus actes, Jeroni Joan anirà desvelant, sota l’aparença d’un llibre de memòries, una seqüència de fets fantasiosos i irreals que configuren un joc literari que demana la complicitat del lector. 

Una història de desitjos amagats plena de referències culturals a l’època en què se succeeixen uns fets tan extraordinaris. Bromera reedita ara aquesta obra, III Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira.

 

Autoria: Vicent Josep Escartí
Núm. col·lecció: 18
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 208
ISBN: 9788498249620
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Manuel Boix

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Vicent Josep Escartí

Vicent Josep Escartí (Algemesí, 1964) és llicenciat en Història Medieval i doctor en Filologia Catalana per la Universitat de València, on desenvolupa la seua docència des del 1989. També ha impartit classes a la Università degli Studi di Verona. En el camp de la creació literària, es va donar a conéixer el 1987 amb l’obra Barroca mort. Entre els seus guardons cal destacar el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira amb Dies d’ira, el Premi de Novel·la Antoni Bru amb Els cabells d’Absalom, el Premi Joanot Martorell de narrativa amb Nomdedéu i el Premi Enric Valor de Novel·la amb El mas de les ànimes.