Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La creadora de records

Daniel Alexander Ruz treballa a la colònia minera de la Lluna. Està desitjant que acabi el contracte per tornar a casa amb la família, a la Terra, i recuperar la seva vida anterior. Ho desitja tant, que ha decidit fugir abans d’hora. No obstant això, el que en Daniel no sap és que no és un humà corrent, sinó un Sinte, un ésser sintètic amb records artificials. La casa, la família i la vida que recorda són completament falsos. La seva fugida constitueix un esdeveniment sense precedents i extremadament perillós, ja que tot el que Global Enterprises ha construït podria esfondrar-se.

En La creadora de records el lector es trobarà immers en una doble cursa contra el temps. D’una banda, la d’en Daniel, que intenta descobrir la seva pròpia identitat, i de l’altra, la de Jess Nauta, de Global Enterprises, que s’esforça per localitzar-lo i detenir-lo abans que sigui massa tard.
Autoria: Jordi Sierra i Fabra
Núm. col·lecció: 58
Edat: Des de 14 fins a 99 anys
Pàgines: 216
ISBN: 9788413586533
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Jotacé Perea

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jordi Sierra i Fabra

Jordi Sierra i Fabra (Barcelona, 1947) és un dels autors més llegits a l’estat espanyol i Llatinoamèrica. Ha sigut candidat al Premi Andersen i guanyador del Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil, del Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil, del Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, i del Cervantes Chico, entre molts altres. Entre les seues obres destaquen Somnis trencats, Els focs de la memòria, Solituds de l’Anna, El somriure del diable, El dia que en Gluck va arribar a la TerraHores salvatges, L’altra banda del mirall i Kafka i la nina que se’n va anar de viatge.