Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El Regne en perill

Henry visita el Regne dels Elfs per tercera vegada, però ara tot és diferent. Holly Blue està al capdavant del Regne, i sembla que Lord Hairstreak vol proposar una treva entre els Elfs de la Nit i els Elfs de la Llum, tot i que corren rumors d’una invasió dels dimonis encapçalada per Beleç, el Príncep de les Tenebres. Mentrestant, el príncep Pyrgus ha ensopegat amb unes flors de cristall misterioses que oculten una arma secreta aparentment formidable.

La reina Blue, que desconfia de la rara generositat del seu oncle, visita el laberint del Mestre d’Espècies per a tractar d’endevinar el possible futur del Regne. Li aconsellen que vaja amb compte amb algú que té molt a prop. En efecte, és segrestada per qui menys s’imagina i el Regne s’enfonsa en el caos.

Blue, Pyrgus i Henry es trobaran immersos en una aventura apassionant en la qual hauran de lluitar amb totes les armes que tenen a l’abast per a protegir el Regne i garantir que el tron continue en mans de la seua legítima senyora.

Autoria: Herbie Brennan
Núm. col·lecció: 10
Pàgines: 448
ISBN: 9788498242096
Format: 16 x 24 cm
Traducció: Josep Marco i Xavier Marzal
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Herbie Brennan

Herbie Brennan (Irlanda, 1940) ha publicat més d’un centenar de llibres i les seues vendes superen ja els 8 milions d’exemplars. La seua novel·la juvenil El portal dels elfs va tindre un gran èxit internacional, amb més de vint edicions a l’estranger. Aquest fou el primer d’una saga que va continuar amb els títols L’emperador Porpra, El Regne en perill i La febre dels temps.