Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Diaris de Vampirs. Conflicte

Després de l’assassinat del professor d’història, l’ Stefan Salvatore desapareix de Fell’s Church. L’ Elena està convençuda que ell no té relació amb aquest crim, fins i tot creu haver descobert la identitat de l’autèntic culpable. Però per demostrar la innocència de l’ Stefan, abans necessita saber on és. Què li ha passat? Ha marxat o l’han fet desaparèixer? A més, l’ Elena haurà de descobrir qui s’ha apoderat del seu diari i per què tracta de turmentar-la, mentre no deixa de pensar en en Damon i en l’amenaça que li va llançar l’última vegada que es trobaren al cementiri de Fell’s Church: «Puc fer-te mal a tu i als qui estimes».

Conflicte és el segon lliurament de la saga de vampirs de més èxit a la televisió. La lluita entre els germans Salvatore no ha fet més que començar.

Autoria: L.J. Smith
Núm. col·lecció: 27
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 248
ISBN: 9788498248524
Format: 16 x 24 cm
Traducció: Emma Piqué
Coberta: Warner Bros. Television Entertainment

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

L.J. Smith

L. J. Smith és una autora nord-americana coneguda especialment per la saga The Vampire Diaries, formada per quatre llibres, que va inspirar l’exitosa sèrie de televisió del mateix nom. Els seus llibres es caracteritzen per estar protagonitzats per gent bella, humana i sobrenatural, la majoria d'ells joves, o al menys en aparença.