Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Play

És difícil pensar que Leo i Aaron són germans. El primer és presumit i ambiciós; el segon, tímid i reservat.

Un dia, regirant en l’ordinador del seu germà, Leo descobreix que Aaron té un talent desbordant per a compondre música i cantar. Sense meditar-ne les conseqüències, Leo decideix pujar els seus temes a Internet, i això desencadena el fenomen Play Serafin –el nom que ha posat al canal de YouTube– per tota la xarxa…

Javier Ruescas (Madrid, 1987) és llicenciat en Periodisme. Amb quatre novel·les i nombrosos relats publicats, se’l considera un dels autors amb major projecció de la literatura per a joves. A més d’escriure, Javier dirigeix diverses pàgines web, és redactor i membre fundador de la revista digital www.eltemplodelasmilpuertas.com i, de la mateixa manera que Leo i Aaron, sovint s’enregistra en vídeo per al seu canal www. YouTube.com/ruescasj.

 

 

Autoria: Javier Ruescas
Núm. col·lecció: 36
Pàgines: 448
ISBN: 9788490260500
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Antoni Terrades Ortiz
Coberta: Lola Rodríguez

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Javier Ruescas

Javier Ruescas (Madrid, 1987) és llicenciat en Periodisme. Amb un bon grapat de novel·les i nombrosos relats publicats, se’l considera un dels autors amb major projecció de la literatura per a joves. A més d’escriure, dirigeix diverses pàgines web, és redactor i membre fundador de la revista digital www.eltemplodelasmilpuertas.com i sovint s’enregistra en vídeo per al seu canal de YouTube.