Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Play

És difícil pensar que Leo i Aaron són germans. El primer és presumit i ambiciós; el segon, tímid i reservat.

Un dia, regirant en l’ordinador del seu germà, Leo descobreix que Aaron té un talent desbordant per a compondre música i cantar. Sense meditar-ne les conseqüències, Leo decideix pujar els seus temes a Internet, i això desencadena el fenomen Play Serafin –el nom que ha posat al canal de YouTube– per tota la xarxa…

Javier Ruescas (Madrid, 1987) és llicenciat en Periodisme. Amb quatre novel·les i nombrosos relats publicats, se’l considera un dels autors amb major projecció de la literatura per a joves. A més d’escriure, Javier dirigeix diverses pàgines web, és redactor i membre fundador de la revista digital www.eltemplodelasmilpuertas.com i, de la mateixa manera que Leo i Aaron, sovint s’enregistra en vídeo per al seu canal www. YouTube.com/ruescasj.

 

 

Autoria: Javier Ruescas
Núm. col·lecció: 36
Pàgines: 448
ISBN: 9788490260500
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Antoni Terrades Ortiz
Coberta: Lola Rodríguez

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes realitzades a partir de l'1 d'agost es rebran a partir del 19 d'agost. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Javier Ruescas

Javier Ruescas (Madrid, 1987) és llicenciat en Periodisme. Amb un bon grapat de novel·les i nombrosos relats publicats, se’l considera un dels autors amb major projecció de la literatura per a joves. A més d’escriure, dirigeix diverses pàgines web, és redactor i membre fundador de la revista digital www.eltemplodelasmilpuertas.com i sovint s’enregistra en vídeo per al seu canal de YouTube.