Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les multituds

Bromera recupera Les multituds, una obra essencial de Raimon Casellas publicada per primera vegada el 1906 i que, tot i el pas del temps, continua mantenint-se actual.

La multitud sotmesa a la matèria actua com a força que obliga a la inacció i que, a través de l’instint, canalitza les forces destructives de la naturalesa. Tota ella és feta d’inconsciència. Aquest és el plantejament de Les multituds, un recull de contes que parteix d’uns fets reals, aparentment banals, que l’autor manipula fins a convertir-los en una cosa significativa. Així, aquestes narracions ens presenten les multituds com un organisme capaç d’esborrar la nostra individualitat i suposen una forta crítica a la societat de l’època.
Autoria: Raimon Casellas
Núm. col·lecció: 85
Pàgines: 248
ISBN: 9788490260739
Format: 13 x 20,5 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Raimon Casellas

Raimon Casellas (Barcelona, 1855 - Sant Joan de les Abadesses, 1910) fou un periodista, crític d'art, narrador modernista i col·leccionista català. Autor d'Els sots feréstecs, obra considerada la primera novel·la modernista i precursora del corrent conegut com a naturalisme rural. També va escriure els reculls de contes Les multituds i Llibre d’històries, la novel·la La damisel·la santa i diversos assajos.