Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La lluna i el Cala Llamp

Un viatge en veler, de Mallorca a Barcelona, és el fil per a tractar el mite de l’amor i de la mort, de l’aventura marinera, de l’exotisme cubà del sexe afamegat, de les hores de solitud... amb l’ambició de mostrar l’home marginat que navega a les palpentes. Sens dubte, es tracta d’un vigorós testimoni d’un món en descomposició i el retrat vital i tràgic d’un grup de persones.

Fresca, acolorida i dinàmica, La lluna i el ‘Cala Llamp’ és una de les primeres novel·les de Baltasar Porcel i, alhora, una de les més significatives, que combina un humor agre amb un alè dramàtic de profunditats, a vegades, abismals.

Autoria: Baltasar Porcel
Núm. col·lecció: 81
Pàgines: 216
ISBN: 9788490265949
Format: 13 x 20,5 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Baltasar Porcel

Baltasar Porcel (Andratx, 1937 – Barcelona, 2009) fou un escriptor, periodista i crític literari mallorquí. Està considerat un dels millors novel·listes de les lletres catalanes de la segona meitat del segle XX. Ha publicat una llarga llista de títols de tots els gèneres en català, obres que s'han traduït al castellà, l'alemany, l'anglés, el francés, l'italià i el vietnamita, a més d'obtenir un bon nombre de premis literaris.