Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els viatges de Marco Polo

A les darreries del segle XIII, Marco Polo, un jove florentí, acompanyà el seu pare en el segon viatge que aquest feia a la cort del gran Khan a la Xina. Durant vint-i-quatre anys va recórrer tot el continent asiàtic, fins aleshores desconegut per a una Europa feudal i rural tancada en si mateixa des de feia segles.

En retornar va dictar els records del seu viatge a Rustichello di Pisa. El fruit seria el Llibre dels viatges de Marco Polo, en el qual, de forma precisa i apassionada, es descriuen totes les meravelles que els fascinats ulls de Marco Polo van poder veure durant la seua llarga estada en aquelles llunyanes contrades. Ben aviat el text seria conegut com el Llibre de les meravelles, i despertaria l'interés dels lectors per conéixer un món que, de sobte, ampliava considerablement les seues dimensions.

La versió que presentem del Llibre dels viatges de Marco Polo es basa en una traducció que es conserva en la nostra llengua, feta per un autor anònim en la segona meitat del segle XIV. Al llarg de les seues pàgines podem viure un viatge fascinant i descobrir totes les meravelles d'un immens continent com si fórem autèntics viatgers del segle XIII.

Núm. col·lecció: 33
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 192
ISBN: 9788476602805
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Carles Prunés
Coberta: Carles Prunés

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra