Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El coronel d'Anjou

Ambientada al segle XVIII, durant la guerra de Successió, amb una trama senzilla, travessada d'històries —i sostinguda pel misteri, el secret i la sorpresa—, amb uns personatges simples, moguts per l'amor i la venjança, i amarada d'un no dissimulat sentiment d'amor a Catalunya, El coronel d'Anjou és una mostra característica de la novel·la que, amb l'impuls de la Renaixença i sota el model de la novel·la històrica romàntica, intentà la represa del gènere novel·lístic a casa nostra durant la segona meitat del segle XIX.

Introduïda i preparada per Jordi Tiñena, aquesta edició de la novel·la de F. P. Briz, és ben respectuosa amb l'original i us ofereix una lectura distreta i plaent, que il·lustra amb claredat les dificultats que van haver de vèncer els homes de la Renaixença en el seu afany d'impulsar el conreu de la literatura catalana i l'esperit que els va animar.

Autoria: Francesc Pelagi Briz
Núm. col·lecció: 9
Pàgines: 232
ISBN: 9788476600573
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Alex

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Francesc Pelagi Briz

Francesc Pelagi Briz (Barcelona, 1839-1889) fou un escriptor romàntic català i un dels renaixenços més actius. Escriptor, traductor i editor, va dedicar la seua vida a la cultura. Va fundar i dirigir diverses publicacions. Les seues grans fites foren la traducció de Mirèio de Mistral, en català en vers i en castellà en prosa (mai publicada), la publicació del poemari La masia dels amors i la proclamació com a Mestre en Gai Saber. També va escriure altres obres importants, com El coronel d’Anjou o La creu de plata.