Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Tirant lo Blanc

Humor, ironia, erotisme, acció. Tot açò i molt més és el Tirant lo Blanc, una novel·la cavalleresca on els personat­ges, fets a la mesura de l’home, mengen i dormen, lluiten i són ferits. Aquesta novel·la, qualificada per Vargas Llosa com a «novel·la total», és una obra de ficció creada a partir dels elements reals que configuraren la vida i els costums de la noblesa valenciana del segle xv.

El Tirant lo Blanc és una obra clau de la nostra literatura, i els lectors actuals, amb aquesta versió preparada per Francesc Machirant, tenen l’oportunitat de fer un primer tast deliciós que els acostarà a la novel·la de Joanot Martorell.

Autoria: Joanot Martorell
Núm. col·lecció: 10
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 200
ISBN: 9788476600580
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Manuel Boix
Introducció: Vicent J. Escartí
Versió i notes: Francesc Machirant

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Joanot Martorell

Joanot Martorell (València, 1410 - 1465) va ser un escriptor medieval valencià, conegut per haver escrit Tirant lo Blanc, la novel·la cavalleresca més important de la nostra literatura i la primera novel·la moderna d’Europa.

Tirant lo Blanc és un llibre d’intrigues i aventures, conspiracions i batalles, però, sobretot, narra la història d’amor que uneix el valerós cavaller Tirant amb la bella princesa Carmesina. La ironia i el realisme amb què Martorell va escriure fa més de cinc-cents anys aquest emblemàtic relat continuen despertant l’admiració d’aquells que s’endinsen en les seues pàgines.