Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Amors maleïts

L'Elisenda no esperava que el seu pare la cités per sopar, i menys encara que li donés aquell llibre antic que hauria de canviar totalment la seua vida. Poc després, en llegir-lo, ella sabria per què el pare no veia amb bons ulls les seues relacions amb Gerard i per què la mare va intentar matar-la quan era menuda.

Amb tot, l'Elisenda no accepta que un passat incert hipoteque el seu futur i emprén una intensa lluita contra un destí que sembla inexorable.

Amors maleïts corrobora les expectatives que va despertar Jordi Mata (Barcelona, 1966) amb L'espòs infernal, i el consolida com un dels narradors joves que cal tenir molt present.

Autoria: Jordi Mata
Núm. col·lecció: 15
Pàgines: 192
ISBN: 9788476601051
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Jordi Mata

Jordi Mata (Barcelona, 1966) és historiador i escriptor. Llicenciat en Geografia i Història, va ser assessor històric de la commemoració del Tricentenari dels fets del 1714. Com a escriptor, va debutar en el món literari el 1985 amb el relat La biblioteca dels Gimó, guardonat amb el Premi de Narrativa Mecanoscrit. Des d’aleshores, ha publicat novel·les tan destacades com El capvespre de l'heroi (finalista del Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 1994), Reines i peons (Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 1995), El misteri de Berlín (Premi Sant Jordi 1996), La compassió del dimoni (Premi Joanot Martorell 1998) o La segona mort de Shakespeare (Premi Néstor Luján 1999).