Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Antologia Memòries i viatges

Aquesta selecció ens acosta un dels escriptors més representatius de la Generació dels 70. Josep Piera es mostra com un viatger sincer i vocacional que ens portarà a alguns dels llocs amb més encant de la Mediterrània. L’antologia se centra en les seues obres en prosa, però inclou també poemes que faciliten la continuïtat temàtica i representen una mostra més fidel de la seua producció.
El volum recull textos de les seues memòries; del dietari El cingle verd; i dels llibres de viatges Estiu grec, Un bellíssim cadàver barroc i Ací s’acaba tot, entre altres.

Autoria: Josep Piera
Núm. col·lecció: 67
Edat: Universitat
Pàgines: 224
ISBN: 9788415390343
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Pere Fuster

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josep Piera

Josep Piera (Beniopa, 1947) és autor d’una llarga llista de títols en poesia i en prosa. De la seua obra poètica, destaquen El somriure de l’herba, Premi Carles Riba; El temps trobat, Premi València de Poesia; Dictats d’amors; En el nom de la mar, i Cants i encants. Alguns poemes seus han estat seleccionats en les antologies més representatives de la poesia catalana del segle XX, i traduïts al castellà, l’italià, el portugués, el gallec, l’anglés, l’àrab, el francés i el croat, entre altres idiomes. Ha traduït Poemes (1927-1938) , de Sandro Penna, i amb Josep R. Gregori, Jardi ebri, d’Ibn Jafadja d’Alzira. Uns altres poemes seus han estat musicats i cantats, entre altres, per Miguel Poveda i Carles Dénia.