Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Caçadors d'enigmes

El professor Nils Hazard –que encara guarda a l’escriptori un petit cotxe de joguina de color sang– és un detectiu molt peculiar. No busca proves, és un caçador d’enigmes i, per tant, té una capacitat extraordinària per imaginar el que passa a la ment dels altres. Però... va ser Nils capaç de cometre un crim quan tenia tres anys? Per què un bon alumne, de sobte, comença a quequejar? D’on ve el gest de por que sovint desfigura el rostre del jove Frédéric?

Són molts els reptes que se li plantegen en forma d’enigma. Entre altres, ha de trobar una peça clau del seu passat, però també descobrir què li passa al cor des que Catherine Roque, una de les seves estudiants d’etruscologia, va entrar a la seva vida.

Autoria: Marie-Aude Murail
Núm. col·lecció: 1
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 192
ISBN: 9788490262559
Format: 13 x 20,5 cm
Traducció: Pasqual Alapont
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Marie-Aude Murail

Marie-Aude Murail (Le Havre, 1954) és una prestigiosa escriptora francesa, autora de més de huitanta novel·les, entre les quals destaquen diverses sèries juvenils. De fet, les històries d’«Els casos de Nils Hazard» –col·lecció que convida a resoldre trames misterioses i enigmes sorprenents– és una de les sèries que més èxit han tingut entre els joves lectors francesos.