Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Emergència climàtica

Des de quan sabem que existeix el canvi climàtic? Està tot tan clar com sembla? Quins són els mites més estesos sobre el canvi climàtic? Per què hi ha gent que nega el que la ciència té tan clar? Estem a temps d'aturar-lo i adaptar-nos, o hem perdut ja massa temps?

Aquestes són algunes de les qüestions que respon Andreu Escrivà en aquest llibre. Amb un llenguatge directe i senzill, que defuig l’academicisme i va més enllà de l'allau de dades, ens explica tot el que cal saber sobre el canvi climàtic. Però, sobretot, situa als lectors en el moment actual: hem de decidir cap a on anem i a què estem disposats per a fer-hi front.

«Sobre el consens científic al respecte del canvi climàtic no hi ha cap dubte. Absolutament cap. Però cap ni un, eh. Tots els científics que treballen en el tema coincideixen: el canvi climàtic és real, és perillós i nosaltres, els humans, en som els causants. No obstant, aquest coneixement no ha pogut ser transmés, perquè les condicions per a comunicar-lo foren, a propòsit, adverses.»

Un llibre amé i aclaridor sobre el canvi climàtic.
Autoria: Andreu Escrivà
Núm. col·lecció: 17
Edat: Des de 14 fins a 18 anys
Pàgines: 184
ISBN: 9788413585031
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Andreu Escrivà

Andreu Escrivà (València, 1983) és ambientòleg i consultor en sostenibilitat. Doctor en Biodiversitat, treballa de tècnic en projectes ambientals en la Fundació Observatori del Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València. A més, col·labora en l’Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva, i forma part del Comité d’Experts en Canvi Climàtic de la Comunitat Valenciana. Com a divulgador ambiental, escriu en revistes especialitzades com Mètode o Revista del Instituto de Estudios Turolenses i en premsa generalista, com Levante-EMV, Eldiario.es o El País, així com en diversos blogs. El 2016 va rebre el Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General amb Encara no és tard.