Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les línies de diàleg

Educació, feminisme, bullying, coronavirus, xarxes socials... Tot açò i més en la nova obra divulgativa de Fani Grande que torna amb els textos de El Fémur d’Eva per a fer reflexionar als joves.

Les línies de diàleg són les intervencions dels personatges en un guió audiovisual i, també, com es pretén amb aquest llibre, poden ser els camins que es dibuixen en paral·lel a les línies de la democràcia, el respecte i la solidaritat. El diàleg ens ofereix la possibilitat de contraposar arguments i de fer-ho amb tranquil·litat i empatia, amb la voluntat d’entendre’ns i d’evitar els conflictes. En aquest llibre trobaràs una tria de textos sobre temes d’actualitat que serveixen com a punt de partida per a al debat: educació, feminisme, assetjament, sostenibilitat, xarxes socials… Aquests textos s’acompanyen de reflexions i suggeriments per a desenvolupar aquest debat, una pràctica cada vegada més habitual, per sort, a les nostres escoles i instituts.

Un llibre que inclou textos per al debat i totes les estratègies que necessites conéixer per a dur-lo a terme.



Autoria: Fani Grande
Núm. col·lecció: 16
Edat: Des de 12 fins a 18 anys
Pàgines: 184
ISBN: 9788413582832
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Traducció: Anna Camilleri
Coberta: Carles Barrios
Apèndix: Gonçal López-Pampló

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Fani Grande

Fani Grande (València, 1966) és guionista, escriptora, bloguera i experta en comunicació. Ha publicat els llibres El Fémur de Eva, Jo sóc així i això no és un problema, Empar, fallera major infantil, Empar i Jaume el Primet i Empar, la becadeta i el 'patiarcat'.