Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Valencià interactiu

Valencià interactiu és un curs multimèdia de valencià de nivell inicial per a l'aprenentatge de la llengua de manera autònoma, ja que l'usuari té a l'abast tot el material de consulta necessari: el diccionari, el llibre de gramàtica i el recull d'expressions en diverses situacions comunicatives... Tanmateix, també és una eina complementària de les clases de valencià en els centres educatius.

Hi ha més de 100 activitats reforçades amb imatge i so repartides en quatre seccions: Lèxic, comunicació, Gramàtica i Jocs. En tot moment l'ajuda oferix la informació necessària per a la utilització del programa i és accessible des de qualsevol secció del curs.

Valencià interactiu presenta els continguts de nivell inicial d'una manera lúdica i divertida, té un maneig senzill i un disseny molt atractiu. Tot i que es tracta d'un curs concebut com una eina per a l'autoaprenentatge del valencià, d'una banda resulta molt fàcil d'utilitzar com a complement en les classes presencials i, d'una altra, servix per a reforçar el treball a l'aula i per a integrar l'ús de les noves tecnologies en l'assignatura.

Autoria: Camille (Computer Assisted Multimedia Language Learning Environment)
Núm. col·lecció: 7
ISBN: 9788476605806

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra