Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Extintopèdia

«Per què serveix el llop? Per què serveix la salvació dels animals? A res, igual que Mozart. Pot ser podem viure sense el Kagu o sense Mozart, però sense ells perdríem una petita gran forma de bellesa.»

Fins i tot l’animal més desconegut fa més ric i bell el nostre planeta. L’existència de cada un té un perquè, i si els perdem serà per sempre. Un viatge per descobrir els que ja no existeixen i els que estan en risc de desaparéixer. Per comprendre què podem fer si no volem perdre un trosset de vida.

Una invitació a fer la nostra contribució per  protegir les espècies en risc d’extinció.

Autoria: Serenella Quarello
Núm. col·lecció: 51
Edat: Des de 9 fins a 14 anys
Pàgines: 56
ISBN: 9788413584669
Format: 24 x 30 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Alessio Alcini
Traducció: Pau Sanchis

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Serenella Quarello

Serenella Quarello és autora de llibres per a menuts i joves i ensenya castellà en un institut de secundària. Ha publicat novel·les i àlbum il·lustrat a diverses editorials italianes i estrangeres. Amb El barco volante y los personajes estrafalarios ha guanyat el Premi Àlbum Il·lustrat Edelvives. Escriu guions teatrals i dirigeix una companyia teatral estudiantil, Las Máscaras. Compagina la creació literària amb obres de didàctica del castellà i amb la traducció literària. També organitza laboratoris creatius per a la lectura animada, l'escriptura creativa i la traducció literària.