Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Ens ho passem bé aprenent enginyeria

Una col·lecció d’àlbums il·lustrats perquè els xiquets i xiquetes aprenguen a resoldre problemes senzills mentre juguen.

Ens ho passem bé aprenent ciència forma part d'una sèrie de llibres de cartó interactius que ajudaran als xiquets i les xiquetes a aprendre els aspectes bàsics de la ciència, la tecnologia, la enginyeria i les matemàtiques de forma divertida i pràctica.

En cada pàgina, després d’una breu introducció explicativa sobre algun dels aspectes més rellevants de cada matèria, en aquest cas l'enginyeria, els més menuts trobaran una pregunta i una roda que hauran de girar. Si elegeixen la resposta correcta, en la pàgina següent, descobriran la solució. Si prenen la decisió equivocada, poden aprendre d’aquesta experiència i començar de nou, prestant atenció a les seues futures eleccions.

Entra al nostre club dels Enginyers Enginyosos! Construeix una catapulta, descobreix com funciona un telèfon, sorprén amb l’electricitat.
Després, posa’t a prova i diverteix-te amb les nostres rodes: fes-les girar i completa les figures, tot seguit passa la pàgina i descobreix com les teues tries fan que canvie la història.

A punt per a desvelar tots els secrets de l’enginyeria?

Autoria: Daco's Confetti
Núm. col·lecció: 113
Edat: Des de 5 fins a 8 anys
Pàgines: 24
ISBN: 9788413583389
Format: 22 x 22 cm
Enquadernació: Llibre de cartó
Il·lustració: Federica Fabbian
Traducció: Pau Sanchis Ferrer

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra