Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Buit de mi

Premi Ciutat de València Eduard Escalante de Teatre

L’obra indaga en les conseqüències de la mort per a les persones que es queden, el buit que es queda quan algú desapareix i que difícilment es pot omplir. Una història subtil que t’obliga a seguir un rastre delicadíssim de pistes que ens guia a descobrir un final tan tendre com devastador.

Un accident de moto en una carretera secundària és el pretext per t una reflexió sobre la mort: l’accidental o la volguda. Buit de mi és una obra àgil però profunda on hi abunden els sobreentesos i les frases a mig dir, una obra amb un rastre delicadíssim de pistes que ens porten a un final tan tendre com devastador.

Autoria: Sònia Alejo
Núm. col·lecció: 93
Edat: Des de 16 fins a 99 anys
Pàgines: 96
ISBN: 9788413584843
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios
Introducció: Isabel Marcillas-Piquer

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Sònia Alejo

Sònia Alejo (Almassora, 1972) és actriu de formació i, a partir de 2005, comença la seua trajectòria com a dramaturga. Forma part de la companyia Visitants des del seu inici i és ací on ha desenvolupat la major part de la seua trajectòria professional, formant part de l'equip artístic en tots els espectacles. Ha escrit i dirigit obres de teatre contemporani i teatre documental relacionat amb la memòria història. En 2010 va guanyar el Premi Evarist Garcia de Teatre i va crear La medusa, amb la qual ha desenvolupat projectes de teatre contemporani, paral·lelament amb la seua faena amb Visitants.