Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'increïble assassinat d'Ausiàs March

Quan la famosa cantant Lucrecia comença a rebre missatges amb amenaces, la policia es troba d’allò més perduda. Qui li pot recriminar que adapte els poemes d’Ausiàs March per a les seues versions musicals? I quina relació té amb això la misteriosa fusteria March? La coincidència en el cognom no deu ser tan casual com sembla… En aquesta obra assistim a una divertida intriga al voltant de la vida i l’obra del gran poeta valencià, plena de sorpreses, girs argumentals i, fins i tot, viatges en el temps.

Autoria: Anna Marí, Daniel Tormo
Núm. col·lecció: 76
Pàgines: 88
ISBN: 9788490264164
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Aitana Carrasco
Introducció: Rodolf Sirera

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Anna Marí

Anna Marí (Alboraia, 1979) és actriu, dramaturga, directora i empresària teatral. És doctora en Filologia Anglesa i Llicenciada en Filologia Catalana. El 2009 va crear, junt a Daniel Tormo i Josep Valero, la companyia de teatre CRIT i el projecte Escena Erasmus. Amb CRIT ha desenvolupat durant aquests anys diversos projectes com la campanya de teatre per a estudiants “Escena Jove”, la xarxa europea d’universitats i escoles d’art dramàtic “Erasmus Scene Network”, el festival “Tercera Setmana” o el projecte “Les Europes menudes”.

Daniel Tormo

Daniel Tormo (Vallada, 1982) és actor, dramaturg i empresari teatral, membre fudnador de la companyia teatral CRIT i co-director del projecte teatral europeu Escena Erasmus. A més, és llicenciat en Filologia Hispànica. Ha rebut, junt a Anna Marí i Josep Valero, la Menció d’Honor de la Federació Europea dels Empleadors de les Arts Escèniques PEARLE Live Performance Europe en 2018, el Premi Talent Jove de la Comunitat Valenciana el mateix any i el Premi Carlemany de la Joventut del Parlament Europeu en 2011.