Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

11 prínceps

Som en plena commemoració del 40 aniversari de «La Gesta», una fita en la història del futbol anglès, quan l’equip considerat la Ventafocs d’una competició europea va aconseguir guanyar, finalment, en un partit memorable i els seus jugadors es van convertir en els «11 prínceps». Sovint, però, les llegendes tenen més de mite que de realitat, perquè cal recordar que la història l’escriuen els vencedors...

11 prínceps és una reflexió agredolça, amb diàlegs ràpids i incisius, sobre les gestes històriques i els mites i llegendes que creem a partir d’aquestes.

Autoria: Marc Angelet
Núm. col·lecció: 67
Edat: Lectors adults en general
Pàgines: 80
ISBN: 9788490268391
Format: 13 x 20,5 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Marc Angelet

Marc Angelet (Barcelona, 1977) va estudiar Interpretació, Direcció i Dramatúrgia. Paral·lelament, va crear la seua primera companyia de teatre: ESTRIP-TRIST. A més a més, ha treballat com a professor d’interpretació, tasca que ha compaginat amb l’escriptura teatral i amb col·laboracions en diversos programes de ràdio. Amb La Guapa Teatre ha estrenat sis muntatges com a director i dramaturg. La seua obra 11 prínceps va guanyar el Premi Eduard Escalante de Teatre.