Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Zona de lliure trànsit

PREMI DE TEATRE EDUARD ESCALANTE DELS PREMIS LITERARIS CIUTAT DE VALÈNCIA 2000


Tal com ha estat bastant corrent en la història de la literatura, aquesta obra de teatre té una autoria compartida. El que resulta singular, però, és que els dos autors que han col·laborat en la redacció d’aquesta obra escriguen habitualment en llengües diferents. Vicente Muñoz Puelles és autor de catorze novel·les i de diversos contes. Josep Palomero ha escrit dues novel·les i ha produït un material didàctic abundant. Zona de lliure trànsit és la primera incursió d’ambdós en el text teatral.

Basada en un fet real, Zona de lliure trànsit planteja, en clau de comèdia i fins i tot de paròdia, la peripècia de Samir Nanuk, fill d’un esquimal i d’una kurda, que es veu retingut durant deu anys a l’aeroport de Toledo (Ohio) per haver extraviat la documentació en el transcurs del vol que l’havia dut de Frankfurt.

Autoria: Vicente Muñoz Puelles, Josep Palomero
Núm. col·lecció: 26
Pàgines: 152
ISBN: 9788476606148
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Vicente Muñoz Puelles

Vicente Muñoz Puelles (València, 1948) és autor de novel·les per a adults i de nombrosos llibres per a infants i joves. Ha obtingut, entre altres guardons, el Premio Nacional de Literatura Infantil i Juvenil, el Premi València de Narrativa i el Premio Azorín. Ha format part de el Consell Valencià de Cultura des de 1999 fins 2018, i ha sigut distingit amb el Premi de les Lletres de Generalitat Valenciana, en reconeixement a la seua trajectòria.Algunes de les seues obres han estat traduïdes amb èxit i dutes a el cinema, entre les quals Óscar y el león de correos, El ayudante de Darwin, Las desventuras de un escritor en provincias, Els animals de la ciutat i El último manuscrito de Blasco Ibáñez.

Josep Palomero

Josep Palomero (Borriana, 1953) és escriptor i docent. Ha conreat, sobretot, la poesia i la novel·la, encara que també ha publicat nombrosos estudis i llibres de text sobre llengua i literatura, així com literatura infantil i juvenil. Les seues obres han sigut distingides amb guardons com el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira (El tatuatge dels apàtrides) o el Premi Eduard Escalante de Teatre (Zona de lliure trànsit, juntament amb Vicente Muñoz Puelles). També cal destacar l’obra Els secrets de Meissen, que va inspirar la sèrie de televisió El secreto de la porcelana. A més, ha sigut vicepresident de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.