Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La festa d'aniversari

Aquest volum recull dues obres mestres del Premi Nobel de Literatura Harold Pinter. Dos treballs que tracten sobre la lluita de poder i l’ambigüitat de la victòria o la derrota, temes que recorren bona part de l’obra pinteriana. La festa d’aniversari ha esdevingut, amb el temps, un dels treballs més emblemàtics de l’autor. Stanley Webber es refugia en una pensió a vora mar per a oblidar un passat fosc. Un dia arriben dos emissaris d’una organització tenebrosa i, aleshores, diversos interrogants atrapen el lector-espectador. De què fuig Stanley? Quina relació va tenir amb els sicaris? Per què vénen a buscar-lo?

L’altra peça del volum, El porter, va constituir el primer èxit de Pinter. Aston rescata un vagabund d’una baralla i el convida a viure amb ell. Prompte el captaire maquina desfer-se d’Aston, malgrat la generositat del seu benefactor, a fi de guanyar-se el favor del germà ric, que és alhora el propietari de l’edifici on s’allotgen.

Autoria: Harold Pinter
Núm. col·lecció: 36
Pàgines: 224
ISBN: 9788498240870
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Imma Garín i Victor Batallé
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Harold Pinter

Harold Pinter (Hackney, 1930 - Londres, 2008) fou un escriptor anglés guardonat amb el Premi Nobel de Literatura 2005. És autor de vint-i-nou obres teatrals, quinze esquetxos dramàtics, més de vint guions per a la televisió i el cinema i una novel·la, entre altres. També és coautor de dues obres de teatre i de ràdio. La seua obra més coneguda és The birthday party (La festa d’aniversari), distingida amb quatre premis Tony.