Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Una altra idea d'Espanya

Sentim parlar cada dia sobre la concepció de l’Estat espanyol, i els ciutadans tenim el dret –i fins i tot l’obligació– d’opinar-ne. En aquestes pàgines –continuació lògica d’Espanyols tots–, Suso de Toro, ciutadà com-promès i crític, explica com podem cons-truir entre tots una altra idea d’Es-panya, més integradora i tolerant. La mons-truositat dels atemptats de l’11-M i la victòria de Zapatero marquen un abans i un després que permet a l’autor parlar també d’altres temes que el preocupen, com ara el referèndum sobre la Constitució Europea, els crims contra el poble palestí, la violència contra les dones, la societat ca-talana…

Una altra idea d’Espanya és un llibre combatiu, ideològic i incòmode que tracta d’analitzar la vida social i política que ens envolta, comprendre-la i criticar-la. I també fer-hi propostes. Tal com ens confessa en el pròleg, «només un període polític extraordinari m’ha arrencat aquests llibres imprevistos». I conclou: «Espero que sigui el darrer d’aquesta mena».

Autoria: Suso de Toro
Núm. col·lecció: 3
Pàgines: 216
ISBN: 9788476606384
Format: 15 x 23 cm
Traducció: Pau Joan Hernàndez
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Suso de Toro

Suso de Toro (Santiago de Compostela, 1956) és un escriptor gallec amb més d'una vintena d'obres publicades entre assajos, novel·les i obres de teatre. Entre les seues novel·les publicades a Bromera cal destacar Tretze campanades, Premi Nacional de Narrativa, que compta fins i tot amb una adaptació cinematogràfica. La seua obra ha estat traduïda a diverses llengües. A Bromera ha publicat també Home sense nom, L'ombra caçadora, Espanyols tots o Una altra idea d'Espanya.