El finançament valencià, de la submissió al canvi necessari

Sovint escoltem que els valencians patim dèficit fiscal. Però sabem realment què significa això? És una malaltia crònica o hi ha alguna cura? I, sobretot, quina trans­cendència té per als ciutadans? Amb voluntat clarament divulgadora, aquest llibre explica d’una manera molt entenedora la situació de les finances públiques valencianes. Però, a banda d’anàlisi i crítica, El finançament valencià, de la submissió al canvi necessari aporta possibles línies d’actuació per a posar fi a la greu situació financera que ens ofega.

Com a complement perfecte del text, les il·lustracions del popular humorista gràfic Ortifus, carregades d’ironia i crítica, aporten un valor especial a una obra imprescindible per a entendre com els valencians hem arribat a ser la comunitat més endeutada de tot l’Estat.

Autoria: Vicent Cucarella
Núm. col·lecció: 18
Pàgines: 176
ISBN: 9788490263235
Format: 15 x 23,2 cm
Il·lustració: Ortifus
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Vicent Cucarella

Vicent Cucarella (Alzira, 1967) és economista i investigador de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE). Ha format part de la Comissió d'Experts nomenada per les Corts Valencianes el 2012 per a l'anàlisi del sistema de finançament valencià. El 2016 va ser nomenat Síndic Major de Comptes de la Comunitat Valenciana i va rebre l'Alta Distinció Parlamentària de les Corts Valencianes Francesc de Vinatea. Ha publicat els llibres Economia per a un futur sostenible i El finançament valencià, de la submissió al canvi necessari, entre altres.