Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Poemes i narracions (Antologia)

Salvador Espriu (Santa Coloma de Farners, 1913 - Barcelona, 1985) és, sens dubte, un dels màxims exponents de la literatura catalana contemporània. Se’l coneix, sobretot, com a poeta, ja que els anys en què més es va divulgar la seva obra coincidiren amb els de la publicació dels seus llibres de poesia, i també perquè els seus versos van ser musicats sovint per la «Nova Cançó». Tanmateix, convé no oblidar pas la seva prosa narrativa, d’assumptes i registres força variats. A més, Espriu no va ser sols un escriptor extraordinari, sinó també un referent humà d’autèntic civisme i amor al país, valors ben presents a les seves pàgines.

A propòsit de la commemoració del centenari del naixement d’Espriu, aquesta antologia, a través d’una acurada edició, vol animar a rellegir-lo i aproximar a les noves generacions la diversitat de la seva obra amb fragments significatius d’Ariadna al laberint grotesc, Miratge a Citerea i Les roques i el mar, el blau, pel que fa a narrativa, i de tots els seus títols de poesia, com ara Cançons d’Ariadna, Cementiri de Sinera i La pell de brau, entre altres.

Autoria: Salvador Espriu
Núm. col·lecció: 13
Pàgines: 312
ISBN: 9788490261460
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Salvador Espriu

Salvador Espriu (Santa Coloma de Farners, 1913 - Barcelona, 1985) és, sens dubte, un dels màxims exponents de la literatura catalana contemporània. Considerat un dels renovadors, juntament amb Josep Pla i Josep Maria de Sagarra, de la prosa catalana de les fórmules noucentistes. La seua producció literària és extensa, però cal destacar els poemaris Cementiri de Sinera, El caminant i el mur i La pell de brau, probablement la seua obra més coneguda. Les musicacions de poemes seus fetes per Raimon han contribuït molt a difondre la seua obra.