Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Sexduïts i sexduïdes

Reconeguem-ho: la tradició fallera és art i és literatura. Llibertat, creació, transgressió, joc, sarcasme, manca de tabús, expressió sense censura, crítica.

 

Fins i tot, sexe? Per descomptat! Així ho demostra Sexduïts i sexduïdes, una proposta agosarada i tan provocadora com la festa fallera. Cinquanta-dos escriptors i escriptores de renom s'han deixat seduir per aquesta iniciativa i heus ací el resultat: cinquanta-dos textos -tant en prosa com en vers- lligats per la sensualitat i l'erotisme, que ens conviden a gaudir de l'avantguarda popular més juganera a partir d'aquesta mascletà tan literària com excitant.

Autoria: Lluís Roda
Núm. col·lecció: 21
Pàgines: 80
ISBN: 9788490262290
Format: 23,5 x 29 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Lluís Roda

Lluís Roda (València, 1961) és autor de poesia, novel·la, assaig i crítica literària. A banda dels Jocs Florals 2010, ha aconseguit altres reconeixements destacats com el Premi Vicent Andrés Estellés de poesia per Sobre l'hamada, el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians per Buirac d'amor, el Premi Joan Maragall d'assaig per Sobreviure a la contemporaneïtat, i el Premi Ibn Hazm Ciutat de Xàtiva de poesia per De l'ànima. Ha publicat també els llibres de poemes El subratllat és meu, La fi de l'hemicicle i Elogi de la Llibertat i la novel·la El temps passarà. És llicenciat en Filologia i té el Diploma d'Estudis Avançats en Filosofia.