Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Un partit de por. Els espantacriatures contra Pataxula

Júlia, una xiqueta curiosa i aventurera, descobreix un llibre misteriós que parla d'una competició anual entre humans i espantacriatures. Amb l'ajuda d'un donyet màgic, Júlia decideix formar un equip de futbol.

L'equip dels espantacriatures està format per criatures astutes, fortes i que fins i tot llancen foc. D'altra banda, l'equip dels humans compta amb jugadors com Pataxula, Kankana Peixet i la portera Alexandra.

Un partit en què els humans s’enfrontaran als monstres per tal de salvar la humanitat. Una aventura plena de valentia, imaginació i futbol.

Acompanya’ls en aquesta aventura musical i recorda que tot és possible quan lluitem junts.

Autoria: Bertomeu
Núm. col·lecció: 85
Edat: Des de 3 fins a 10 anys
Pàgines: 36
ISBN: 9788413585529
Format: 21,5 x 29 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Empar Bou

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Bertomeu

Albert Ortega Bertomeu (València, 1976) és un músic i cantautor amb una dilatada trajectòria. Ha format part dels grups Ampelt i Clau de Lluna Jazz, i ha col·laborat amb grups i cantants com Noir, Vinojuan, Miquel Gil, Senior i el Cor Brutal, Al Tall o Pau Alabajos. A més, ha desenvolupat treballs en solitari. Fruit de la seua incursió en el món infantil són els tres llibre-discos El pirata Pataxula i el tresor de Gamerús, El viatge de Marcel el Marcià i Sensacionari.